Äntligen helg

Igår när jag åkte hem från jobbet var jag så nöjd över att ha tagit helg lite tidigare efter en ganska jobbig jobbvecka. Jo juste, åkte ju såklart på jobb idag också så hela denna kväll var som bortblåst. Inte för att jag tror att jag hade gjort någonting sådär super-roligt även om jag var ledig, men ändå. Nåja, nu har jag iallafall helg!
 
Ikväll har jag (förutom att jobba då) precis bokat klart allt inför nästa helg. Jag och Erik ska möta upp varandra i Göteborg och så ska vi checka in på hotell. Gud vad mysigt det ska bli! När vi ses nästa gång så är det hela 4 (!!!) veckor sen vi träffades senast, så vi (okej, mest jag) tyckte att vi kunde ta och ''lyxa'' till det lite extra. Himla bra idé ju!
 
Men det är som sagt inte förens nästa helg, nu i helgen vankas det Halloween firande med mina fina vänner och det ska bli så himla roligt! Ida har pratat om denna helg sen typ slutet av sommaren så ska bli skönt att sen få höra någonting annat än alla hennes Halloween planer haha.. Lär nog komma nyårsplaneringar efter detta ;)
 
Upp